کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت بالایی در گردشگری دارد

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری از پنجمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌زمین در یاسوج بازدید کرد.

به‌گزارش میراث‌آریا، دکتر علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور در پنجمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌زمین از بخش‌های مختلف این جشنواره بازدید به‌عمل آورد.

در این بازدید که استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نمایندگان مجلس، مدیرکل میراث فرهنگی استان و تعدادی از مسئولان کهگیلویه و بویراحمد نیز حضور داشتند، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بر حفظ فرهنگ و اصالت ها و سبک زندگی عشایر تأکید کرد.

دکتر مونسان همچنین در برنامه تلویزیونی «شویل دنا» در محل پنجمین جشنواره فرهنگ عشایر ایران زمین در یاسوج حضور یافت.

دکتر مونسان در این برنامه تلویزیونی با اشاره به ظرفیت های گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: «برای رونق گردشگری این استان با دو آژانس گردشگری صحبت می کنیم  تا تورهای گردشگری بیشتری به کهگیلویه و بویراحمد بیاورند.»

او همچنین با تأکید بر افزایش تعداد پروازها یادآور شد: «مسیر زمینی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز ظرفیت بسیار خوبی است. باید بتوانیم از ظرفیت‌های مسیر فارس به استان کهگیلویه و بویراحمد استفاده کنیم و مسیر گردشگری زیبایی ایجاد شود. با توجه به این که شیراز پروازهای زیادی دارد و فاصله آن با یاسوج کمتر از دو ساعت است و طبیعت بکری نیز در این مسیر وجود دارد در این مسیر می‌توانیم مسیر جدید گردشگری ترکیبی ایجاد کنیم.»

معاون رئیس‌جمهوری خاطرنشان کرد: «استان کهگیلویه و بویراحمد، ظرفیت بالایی در گردشگری دارد و در نشست با استاندار نیز برای توسعه و رونق گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد که اشتغال‌زایی خوبی برای استان به‌همراه دارد، مذاکراتی صورت گرفته است.»

پنجمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین در یاسوج (کوچ عشایر) با حضور ۲۵ استان از جمله کهگیلویه و بویراحمد، فارس، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، اصفهان، خراسان رضوی و بوشهر در پارک ولایت یاسوج برگزار شده است.

هدف از برگزاری این جشنواره معرفی آداب و رسوم، سبک زندگی عشایری و آشنا شدن مردم با فرهنگ اقوام و طوایف مختلف عشایر کشور است و به مدت چهار روز و تا ۲۰ تیرماه امسال ادامه دارد.

استان‌های شرکت کننده در این جشنواره آداب، رسوم، سنن، صنایع دستی، سوغات محلی و فرهنگ‌ها و آیین‌های خود به ویژه در زمینه کوچ را در قالب بیش از ۱۰۰ غرفه و ۲۴ سیاه چادر در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می‌دهند. در کنار این جشنواره کارگاه‌های تولید صنایع دستی عشایر از جمله گلیم، جاجیم و حصیر نیز برپا شده که به تنوع آن افزوده است.

انتهای پیام/

کد خبر 139804171

برچسب‌ها